Schoonderhage
 
 
 
Nieuw Logo Schoonderhage

wafelbak gemeente Haaltert

De Warmste weektrein stoomt binnen in Ninove

Benefiet Schoonderhage

Pop-up kunstgalerij

Warmste Week Studio Brussel

SOBVerslag Barbecue 25 juni 2017

Ronde Van Schoonderhage

Bespreking Zwarte Fleschbier


Milde Schenkers

 Schoonderhage werd de afgelopen periode  bedacht met een financiële en materiële ondersteuning vanuit diverse hoeken. Langs deze weg graag onze dank en waardering voor de milde schenkers.

Lions Ninove bezorgde een 80-tal bewoners en begeleiding een onvergetelijk dag op 27 april jongstleden. Zij zorgden voor de inkomtickets en vervoer naar Bad Festival De Panne.

Huisartsenkring Ninove: Vzw Huisartsenkring Ninove kozen Schoonderhage als hun goede doel en schonken een cheque van 1500€.

 Relax For Charity: Dit was een project van Shawny Temmermans en Cedric Martinez beide studenten aan Hogeschool Gent. In het kader van hun opleiding starten zij een tijdelijke mini-onderneming. Zij verkochten verzorgingsproducten ten voordele van Schoonderhage. Hun tijdelijke zaak bracht 1275€ op.

St-Antoniuskermis IddergemDe opbrengst van de traditionele verkoop  van een varkenskop tijdens de St-Antoniuskermis  in Iddergem werd geschonk en aan Schoonderhage. Deze actie bracht in totaal 1622€ op.

Serviceclub Inner Wheel:  Van de afdelingen Aalst-Noord en Ninove-Geraardsbergen ontving Schoonderhage een cheque van respectievelijk  1000€  en 750€.

Atletiekclub Vita/Jartazi:Net voor het vertrek naar de Special Olympics in Lommel kregen al onze atleten een nieuwe training aangeboden met dank aan Atletiekclub Vita  Ninove en Jartazi.

Dank ook voor alle particuliere giften die we de afgelopen maanden mochten ontvangen.

 

 

 

 

Schoonderhage