Schoonderhagekrantje voorjaar 2020
06/22/2020
heropstart dagcentra
08/14/2020

Door het wegvallen van alle Zwarte Flesch evenementen dit jaar, heeft de werkgroep Ronde gekozen voor een coronaproof alternatief...

Vanaf 29 juni tot 30 september kan iedereen deelnemen met eigen gezin/familie of bubbel aan een fiets- en wandelzoektocht. De fietstocht is gericht op de familie en is 20 km lang en voert de deelnemers langs enkele mooie hoekjes in de onmiddellijke omgeving van Pollare. De Wandeltocht is 6 km lang, is eerder avontuurlijk en niet geschikt voor rolstoel of kinderwagens en loopt langs de groene oevers van de Dender.

De deelname formulieren kosten € 5,00 en omvatten een wegbeschrijving en een aantal foto's die in de juiste volgorde moeten geplaatst worden. De formulieren kunnen tot 10 oktober binnen geleverd worden in café De Zwarte Flesch. Uit de correct ingevulde formulieren worden enkele winnaars getrokken die bedacht worden met een prijs in natura. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

De wedstrijd formulier zijn te koop bij: Café De Zwarte Flesch (op zon- en feestdagen) Sporthal St-Kristoffel, Pollare en Dienst Toerisme Stad Ninove.

Formulieren kunnen ook online besteld worden via info@schoonderhage.be Na betaling van het deelnemingsgeld op rekeningnummer BE 30 3930 4824 0011 op naam van De Zwarte Flesch worden de formulieren via mail doorgestuurd.