Vrijwilligers

Wil je graag een steentje bijdragen tot onze werking?

Mee naar de markt gaan, een lekkere maaltijd komen koken, onze bewoners vergezellen naar de kapper of de sportclub, een rolstoel duwen tijdens de wandelingen, de bewoners laten kennismaken met je creatieve of therapeutische vaardigheden (dans, muziek, toneel, yoga, massage,…), samen geregeld afspreken voor een gezellige babbel of uitstap, meegaan op kamp, een handje toesteken in de tuin of tijdens de activiteiten van de Zwarte Flesch,… Er zijn tal van mogelijkheden!

Geïnteresseerde vrijwilligers kunnen contact opnemen met Kathleen De Man, coördinator vrijwilligerswerking (054/31 07 87 of kathleen.deman@schoonderhage.be). Samen met jou gaat ze op zoek naar een vrijwilligersactiviteit die je op het lijf geschreven staat, rekening houdend met jouw voorkeur en beschikbaarheid!

Zodra we tot een concrete samenwerking komen, wordt er een vrijwilligersovereenkomst opgemaakt: op die manier ben je ook voldoende verzekerd. Indien je vrijwilligerswerk het vervoer van onze bewoners met eigen wagen inhoudt, kan je ook aanspraak maken op een kilometervergoeding.