Werken bij Schoonderhage

Heb je een hart voor zorg, werk je graag met onze doelgroep, kan je je vinden in de visie van Schoonderhage en beschik je over een gezonde dosis organisatietalent en enthousiasme?

Bij Schoonderhage zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers: als personeel, vrijwilliger of stagiair.

Personeel

Onze grootste groep medewerkers is begeleidend personeel. Je kan bij ons aan de slag als woningbegeleider, dagcentrumbegeleider, woningverantwoordelijke of dagcentrumverantwoordelijke. Samen met een team creëer je een huiselijke sfeer of zorg je voor een zinvolle dagbesteding voor onze bewoners.

Als woningbegeleider werk je samen met een team aan het creëren van een huiselijke sfeer voor onze bewoners. Als dagcentrumbegeleider zorg je voor een zinvolle dagbesteding voor onze bewoners, dit in samenwerking met het team.

Naast begeleidend personeel, stellen we ook mensen te werk in ondersteunende diensten: bewoners- en personeelsadministratie, technische dienst, boekhouding, poetskracht en sociale dienst.

Wij bekijken elke sollicitatie zorgvuldig, zowel spontane sollicitaties als reacties op openstaande vacatures. Ben je ervan overtuigd dat jij een match bent met Schoonderhage? Aarzel dan niet om jouw cv door te sturen via onze vacaturepagina en kom werken bij Schoonderhage.

Vrijwilligers

Wil je graag een steentje bijdragen tot onze werking? Er zijn heel wat mogelijkheden waarbij je als vrijwilliger kan helpen: naar de markt gaan, een lekkere maaltijd komen koken, onze bewoners vergezellen naar de kapper of sportclub, een wandeling maken, samen geregeld afspreken voor een gezellige babbel of uitstap, meegaan op kamp, een handje toesteken tijdens onze activiteiten… Sporadisch of op regelmatige basis, we hebben zeker iets dat aansluit bij jouw interesses!

Is jouw interesse gewekt? Je kan steeds vrijblijvend contact opnemen met Kathleen De Man, coördinator vrijwilligerswerking

054/31.07.87
kathleen.deman@schoonderhage.be

Samen met jou gaat ze op zoek naar een vrijwilligersactiviteit die je op het lijf geschreven staat, rekening houdend met jouw voorkeur en beschikbaarheid!

Zodra we tot een concrete samenwerking komen, wordt er een vrijwilligersovereenkomst opgemaakt: op die manier ben je ook voldoende verzekerd. Indien je vrijwilligerswerk het vervoer van onze bewoners met eigen wagen inhoudt, kan je ook aanspraak maken op een kilometervergoeding.

Stagiair

Binnen onze organisatie bieden wij studenten graag de mogelijkheid om als stagiair kennis te maken met onze organisatie en de sector.

In elk team staan ervaren collega’s klaar om stagiairs te begeleiden in hun stage-ervaring. Stagiairs kunnen op die manier kennismaken met de werkingsprincipes van Schoonderhage, de theoretische kennis in praktijk omzetten en de doelgroep beter leren kennen.

Heb je interesse in een stageplaats binnen Schoonderhage? Vul het contactformulier in en onze coördinator zal contact met je opnemen.