Wonen

Voor sommige mensen is het niet haalbaar om thuis te blijven wonen, anderen leven graag in groep en nog anderen willen graag op hun eigen benen staan. Voor iedereen met een vraag naar zorg of ondersteuning in wonen, willen wij een antwoord bieden op hun ondersteuningsvraag.

Schoonderhage beschikt over 12 woningen die in diverse vormen en intensiteit woonondersteuning bieden. Net als onze dagcentra zijn de woningen verspreid over de regio’s Herzele, Ninove, Aalst, Denderleeuw en Haaltert. We leggen de nadruk op een nauwe samenwerking tussen woning en dagcentrum om in zo veel mogelijk zorgcontinuïteit te voorzien.

Kom je graag kennismaken met onze woningen? Neem dan contact op met onze sociale dienst:

Lieve Van Trimpont en Dana Roelants
054/32.90.00
socialedienst@schoonderhage.be

Aalst

De keuze voor Aalst is gebaseerd op het streven naar een gelijkmatige spreiding over het arrondissement, en is tegelijk een gevoelsmatige terugkeer naar de plaats waar het idee "Schoonderhage" ontstond.

Evenals binnen het project te Sint-Lievens-Esse en te Pollare is het ook hier de bedoeling om -wat interne organisatie en pedagogische uitbouw betreft- te streven naar een zelfstandig werkend project, administratief en beleidsmatig ondersteund vanuit de centrale zetel te Pollare.